✔ Handgemaakt
✔ Betaalbaar
✔ Persoonlijk advies
BUS - EVK MEUBELMAKERS

WIJ ZIJN EVK MEUBELMAKERS

Wij zijn EVK Meubelmakers gevestigd in Oosterhout NB. Bent u op zoek naar schitterende op maat gemaakte meubels met een specifieke indeling, kleur of grootte? Dan bent u bij EVK Meubelmakers aan het juiste adres.
De door ons gemaakte meubels zijn uniek en worden met de hand gemaakt van hout en/of staal. U kunt bij ons voor terecht voor allerlei soorten kasten, tafels, TV- meubels, badkamer meubels, bureaus en meer. Zowel de meubels binnenshuis of binnen uw organisatie willen wij graag voor u realiseren.

 • Unieke meubels voor een betaalbare prijs
 • Ruime ervaring in zowel interieurbouw als scheepsinterieurbouw
 • Persoonlijk advies en contact op maat
 • 20 jaar ervaring

ONZE MEERWAARDE

Onze meerwaarde is de diversiteit uit unieke op maat gemaakte meubelen. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben en wat de mogelijkheden zijn?

TIJDBESPAREND

Wanneer u op zoek bent naar specifieke meubels kan dit aardig wat tijd in beslag nemen. Wij maken de meubels zoals u dat hebben wilt.

BINNEN HET BUDGET

Op maat gemaakte meubelen voor een schappelijke prijs. Wij houden u graag op de hoogte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

WAAROM U VOOR ONS KIEST

Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubels van hout? Bij EVK Meubelmakers hebben wij de vereiste kennis, middelen en apparatuur in onze werkplaats om u meubels te realiseren zoals u dat wilt. Uw inbreng, eisen en wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren kwaliteit op een ambachtelijke wijze en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

POPULAIR GESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het totdat ik mijn meubels krijg?

  Wij hanteren een wachttijd van 4 weken afhankelijk van de grootte en omvang van het project.

 • Komen jullie de meubels ook afleveren?

  Ja, wij komen de meubels op afgesproken datum en plaats bij u afleveren.

 • Maken jullie ook meubels van hout en staal?

  Indien u het verlangen heeft om meubels van hout en staal te laten maken. Dan kunnen wij er uiteraard naar kijken wat hierin de mogelijkheden zijn.

© Copyright 2020 - EVK Meubelmakers     Privacybeleid